Kijk ook eens op:

Wil Ik Berekenen

 

Alle informatie in een notendop

Gratis bedrijfsvermelding

Wilikweten.nl is de beste plek om overzichtelijk, correctie informatie te vinden. Dit concept geldt ook voor bedrijven. Onze website trekt vele bezoekers waarvan u ook kunt profiteren. Bezoekers vinden onze pagina's via zoekmachines, naamsbekendheid en via interne links. Wij hebben plek voor de ontstaansgeschiedenis van uw bedrijf, alsmede de weetjes en natuurlijk een aantal interessante producten of diensten. Het plaatsen van uw bedrijfsvermelding is gratis. Dit is echter met onze reclame en zonder links en afbeeldingen.

Wilt u een bedrijfsvermelding met uw eigen reclame? En wilt u hierbij maximaal 6 afbeeldingen van uw producten of diensten weergeven, en links naar uw website plaatsen? Dan kunt u voor € 9,95 per maand een abonnement nemen op onze betaalde bedrijfsvermelding.

Voor de tekst over uw bedrijf dient u zelf zorg te dragen. Deze kunt u mailen naar het onderstaande email adres. Als de tekst aan het hierboven genoemde voldoet, dan plaatsen wij gratis uw bedrijfstekst op onze website en kunt u gaan profiteren van ons internetbezoekers.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.