Kijk ook eens op:

Wil Ik Berekenen

 

Alle informatie in een notendop

Nibiru

Nibiru of ook wel Niburu of Planeet X genoemd, is een bruine dwerg. Zo’n bruine dwerg is een hemellichaam dat lichter is dan een ster, zoals de zon, maar zwaarder dan een planeet. Het grootste kenmerk is de enorme massa van dit hemellichaam. 13 tot 80 keer de massa van Jupiter. En die beïnvloed omliggende planeten en sterren. Dit is vergelijkbaar met onze maan. Deze heeft weliswaar een veel kleinere massa, maar geeft wel het effect van massa aan door de eb en vloed beweging op aarde. Nibiru kan dus een enorme invloed op ons zonnestelsel uitoefen.

Maar tot op heden is het bestaan van Nibiru nog niet wetenschappelijk aangetoond. Men beweerd dat Nibiru om de 3600 jaar ons zonnestelsel doorkruist, maar niemand weet met zekerheid te zeggen wanneer. Gespeculeerd wordt dat rond juni 2012 Nibiru zijn intrede in ons zonnestelsel maakt en een paar maanden later de aarde passeert, en zelfs met het blote oog te zien is. Sommige mensen menen dat dit al een tijdje bezig is en refereren aan de atmosferische veranderingen op aarde. Door de grote aantrekkingskracht van Nibiru zouden wij nu last hebben van extremere weersomstandigheden door het broeikaseffect en zijn er meer aardbevingen en vulkaan uitbarstingen.

Volgens wetenschappers kan het voorbijtrekken van Nibiru leiden tot een magnetische verplaatsing van de noord en zuidpool. Dat kan grote gevolgen hebben voor het leven op aarde. En dat zou niet voor het eerst zijn. Men beweerd dat de poolverschuiving heeft geleid tot het uitsterven van de mammoet doordat de leefomgeving drastisch veranderde. Maar ook in de schriften zoals de Bijbel, Hopi legendes, Maya overleveringen, Soemerische geschriften etc. staat allemaal beschreven dat er drie dagen van totale duisternis was. En allen gebaseerd op ooggetuigen.

Verschillende wetenschappers zijn ervan overtuigd dat bij het passeren van Nibiru er een kettingreactie van rampen zal plaatsvinden zoals overstromingen, vulkaan uitbarstingen, aardbevingen, etc. En allemaal zo hevig dat een groot deel van de mensheid het niet zal overleven.

Bronnen

  • www.xfacts.com
  • www.badastronomy.com
  • www.armageddon2019.nl
  • www.astronomie.nl

Reacties